Uitgebreid buffet

330373566

Eten & drinken

Restaurants in het hotel

In het Savoia Mountain Resort voorzien we voor alle klanten een halfpension formule met ontbijt en diner inbegrepen. Voor de lunch zijn er verschillende keuzes waaruit je kan kiezen maar 'La Telecabina' is aan te raden met het gezin.

Ontbijt

LA VOLPE

La Volpe is het buffetrestaurant waar we vanaf 7u30 ontbijt serveren. Het diner gaat door vanaf 19u30. De indeling van het restaurant is vrij in te vullen. Iedereen maakt de keuze om tête-à-tête te eten of met een groep vrienden.

We houden rekening met voedselallergieën en specifieke behoeften.

Dwarse fotos

PINOCCHIO

Pinocchio is het leuke kidsbuffet, te midden van een virtueel bos in het hoofdrestaurant. Er worden gezonde en kindvriendelijke gerechten geserveerd voor kinderen t.e.m 11 jaar. Er is ook een babycorner voorzien met microgolf en potjesvoeding.

Meer weten over het kinderdiner
Selfservice Bardonnechia

La telecabina

La Telecabina is een gezellige plekje vlak aan het hotel. 's Morgens neem je er een uitstekende cappuccino. Als lunch kan je er gebruik maken van het self-service restaurant waar je lekkere pasta's kan terugvinden. In de namiddag kan je er terecht voor een taartje. Bij slecht weer ga je bij de haard zitten en bij zonnig weer geniet je van het zonneterras.

Op de skipistes zijn er ook nog enkele restaurants die je op daycare dagen zeker eens moet ontdekken.

Meer weten over daycare
Restaurant 2

Stellato

Restaurant Stellato is een à la carte restaurant die tegen betaling kan geboekt worden aan de receptie.

Wat onze skiërs zeggen

Echt een aanrader!!! Kids zijn er na een maand nog dagelijks over bezig. Ideaal voor met kleinere kinderen. En je kan zelf ook veel skiën!

Katrijn Rombaut

Super top !!!!! Heerlijk voor de kids en voor de ouders ! Zorgeloos op skivakantie !!!!

Anneleen Devos

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Xavier Delvael

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Magali Dees

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Delqueux
Google
5