Ons aanbod 2024 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Uitgebreid buffet

330373566

Eten & drinken

Restaurants in het hotel

In het Savoia Mountain Resort voorzien we voor alle klanten een halfpension formule met ontbijt en diner inbegrepen. Voor de lunch zijn er verschillende keuzes waaruit je kan kiezen.

Ontbijt

LA VOLPE

La Volpe is het buffetrestaurant waar we vanaf 7u30 ontbijt serveren. Het diner gaat door vanaf 19u45. Iedereen maakt de keuze om tête-à-tête te eten of met een groep vrienden.

We houden rekening met voedselallergieën en specifieke behoeften.

Dwarse fotos

KIDSBUFFET

Om 18u30 gaat het kidsbuffet open met verschillende gerechten. De Vlaamse toets is nooit ver weg in de gerechten. Er is ook een leuk assortiment aan koude groentjes. We eindigen met een ijsje of Italiaans dessertje.

Meer weten over het kinderdiner
Selfservice Bardonnechia

La telecabina

La Telecabina is een gezellige plekje vlak aan het hotel. 's Morgens neem je er een uitstekende cappuccino. Als lunch kan je er gebruik maken van het self-service restaurant waar je lekkere pasta's kan terugvinden. In de namiddag kan je er terecht voor een taartje. Bij slecht weer ga je bij de haard zitten en bij zonnig weer geniet je van het zonneterras.

Op de skipistes zijn er ook nog enkele restaurants die je op daycare dagen zeker eens moet ontdekken.

Meer weten over daycare
Ontwerp zonder titel 34

Pastabuffet

Op niet daycaredagen voorziet het hotel een pasatabuffet over de middag. Je skiet binnen, haalt de kinderen op en neemt het pastabuffet in het hotel. Makkelijk en comfortabel.

Chesal

Op de Piste

Op de pistes heb je het zonneterras La Capannina op de bergflank Jafferau. Ideaal voor een warme panini of een apero onder vrienden. In 5 minuten skiën sta je aan het hotel. Op de bergflank van Campo Smith raden we Harald's bar en Chesal 1805 aan.

Wat onze skiërs zeggen

Super top !!!!! Heerlijk voor de kids en voor de ouders ! Zorgeloos op skivakantie !!!!

Anneleen Devos

Goed georganiseerd met fijne animatie door een topteam! Vakantie voor groot en klein. Thx.

Maikel Vanderstraeten

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Delqueux

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Kathy Vanhaesebrouck

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Xavier Delvael