Ons aanbod 2024 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Skiverhuur

Skiverhuur

Skiverhuur

7

Alles voorradig

Skimateriaal

Skimateriaal mag je uiteraard meenemen uit een gespecialiseerde winkel bij jou in de buurt maar weet dat er zich in het hotel een skiverhuur bevindt die alles voorziet. Je kan er terecht voor het huren van je skibotten, ski's, snowboard en helm. De skihelm is een wettelijke verplichting op de skipistes in Italië voor kinderen tot 14 jaar. Om die reden hebben we de helm standaard in het huurpakket van het skimateriaal gestopt.

Voor volwassenen is dit optioneel.

Prijzen Skiverhuur

Er wordt geskied van maandag t.e.m. zaterdag. Deze prijs is geldig voor het ganse verblijf (6 dagen):

Skimateriaal (ski’s, skibotten en sticks)
€ 95
Skimateriaal (enkel latten)
€ 80
Snowboardmateriaal (bord en boots)
€ 95
Snowboardmateriaal (enkel bord)
€ 80
Junior Skimateriaal -15j (latten, botten, stokken en helm)
€ 85
Helm (inbegrepen t.e.m. 14 jaar)
€ 25

Deze prijzen zijn geldig voor het standaardmateriaal. Ter plaatste kan je een een upgrade vragen. Deze toeslag moet ook ter plaatse betaald worden. Indien dit niet gebeurt zijn wij genoodzaakt bij terugkomst van uw skireis deze bij te factureren. Dit conform onze verkoopsvoorwaarden.

Beschikbare upgrades:

  • SUPERIOR + € 20
  • TOP + € 40

Voorwaarden

Het skimateriaal is gedurende de reis strikt persoonlijk. Het mag niet uitgeleend worden aan derden en men is er zelf verantwoordelijk voor. Bij verlies (zelfs door diefstal) of door breuk of eigen fout zal men het verschuldigde bedrag direct betalen, met uitzondering van een gebroken stick.

Wat onze skiërs zeggen

Echt een aanrader!!! Kids zijn er na een maand nog dagelijks over bezig. Ideaal voor met kleinere kinderen. En je kan zelf ook veel skiën!

Katrijn Rombaut

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Kathy Vanhaesebrouck

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Xavier Delvael

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Magali Dees

Goed georganiseerd met fijne animatie door een topteam! Vakantie voor groot en klein. Thx.

Maikel Vanderstraeten