Kinderclubs Valmeinier

DSC01465

Kinderclubs Valmeinier

Powered by Little Ball Village

De kinderclubs staan onder leiding van Little Ball Village, de expert in kleutersport in Vlaanderen. Dankzij deze samenwerking kunnen we jouw kinderen een geweldige week garanderen! Meer te weten komen over de kleuterkampen of het sporttraject van Little Ball Village? Bekijk hier de website.

Vanwege praktische overwegingen is het niet mogelijk om in Valmeinier een babyclub (0-2 jaar) te bieden. De faciliteiten van het hotel zijn niet geschikt om dit op een kwalitatief hoogstaande manier te realiseren. Als u op zoek bent naar een optie met Babyclub, dan raden we ons aanbod in Bardonecchia van harte aan.

Little Ski Mountain skilessen

3 - 5 jaar

Skischool kleuters

Voormiddag

Onze kleuters skiën van 10 uur tot 12 uur op de kleuterpiste net voor het hotel. In onze blog delen we onze mening over de verschillende succesfactoren voor een geslaagde eerste ski-ervaring.

Fun activiteiten bij Little Ski Mountain

Ballieclub

Namiddag

In de namiddag doen we het vanaf 13u45 iets rustiger aan in onze speelclub voor kleuters. Van zodra het weer het toelaat trekken we naar buiten want in de sneeuw valt er altijd iets te beleven. We organiseren verschillende spelletjes en knutselactiviteiten, passend bij de leeftijd. We gaan sleeën, met de gondels naar beneden, sneeuwverven, sporten en nog veel meer.

De speelclub eindigt om 16u.

Dagindeling Visitekaartje 2

+6 jaar

Skiclub

Alle kinderen vanaf 6 jaar krijgen zowel in de voormiddag als in de namiddag skiles. Meer info kan je vinden bij skilessen. Enkel kleuters uit de 3de kleuterklas, die reeds 6 jaar geworden zijn, kunnen eventueel nog aansluiten in de namiddag bij de speelclub van de kleuters.

Wil je in de namiddag even rust inbouwen voor je kind of met het gezin gaan skiën? Je bepaalt als gezin zelf het tempo van de week.

Wat onze skiërs zeggen

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Magali Dees | Bardonecchia

Super top !!!!! Heerlijk voor de kids en voor de ouders ! Zorgeloos op skivakantie !!!!

Anneleen Devos | Bardonecchia

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Delqueux | Bardonecchia

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Xavier Delvael | Bardonecchia

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Kathy Vanhaesebrouck | Bardonecchia