Little Ball Village

30051714 2032985980358085 2315393291508133204 o

Samenwerking Little Ball Village

Expert in kleutersport

Little Ball Village brengt wekelijks meer dan 3100 kleuters aan het sporten en organiseert daarnaast ook nog eens kleutersportkampen met jaarlijks meer dan 15500 deelnemers. Ze zijn dus bij uitstek een specialist in bewegen met kleuters. Little Ball Village heeft de ambitie om elke kleuter in beweging te krijgen en zo het FUNdament te leggen voor een levenslang sporten. Little Ski Mountain past volledig in dit plaatje.

In deze unieke samenwerking is Little Ball Village verantwoordelijk voor het uitwerken van de activiteiten. Ze begeleiden de skilessen en verzorgen de kinderclubs. De grote ster in dit verhaal is uiteraard Ballie de eend. Ballie is de mascotte van Little Ball Village. Ballie is gek op sporten. Hij is de beste vriend van alle kleine sportertjes!

Ballie's topteam

Ballie komt uiteraard niet alleen maar is vergezeld van zijn Little Ball Village topteam. Dit zijn de vaste gezichten die je in België ziet bij alle Little Ball Village activiteiten. Het zijn professionals die dagelijks voor de klas staan en met heel veel plezier samen met Ballie de bergen in trekken.

Little Ball Village korting

Alle kleuters (3 t.e.m. 6 jaar) die zijn ingeschreven voor het sporttraject 2023-2024 en/of Little Ball Camps 2023, krijgen € 125 euro korting per kleuter.

Wat onze skiërs zeggen

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Delqueux | Bardonecchia

Super top !!!!! Heerlijk voor de kids en voor de ouders ! Zorgeloos op skivakantie !!!!

Anneleen Devos | Bardonecchia

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Magali Dees | Bardonecchia

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Kathy Vanhaesebrouck | Bardonecchia

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Xavier Delvael | Bardonecchia