Ons aanbod 2024 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Little Ball Village

30051714 2032985980358085 2315393291508133204 o

Samenwerking Little Ball Village

Expert in kleutersport

Little Ball Village brengt wekelijks meer dan 3100 kleuters aan het sporten en organiseert daarnaast ook nog eens kleutersportkampen met jaarlijks meer dan 15500 deelnemers. Ze zijn dus bij uitstek een specialist in bewegen met kleuters. Little Ball Village heeft de ambitie om elke kleuter in beweging te krijgen en zo het FUNdament te leggen voor een levenslang sporten. Little Ski Mountain past volledig in dit plaatje.

In deze unieke samenwerking is Little Ball Village verantwoordelijk voor het uitwerken van de activiteiten. Ze begeleiden de skilessen en verzorgen de kinderclubs. De grote ster in dit verhaal is uiteraard Ballie de eend. Ballie is de mascotte van Little Ball Village. Ballie is gek op sporten. hij is de beste vriend van alle kleine sportertjes!

Waarom gaat Ballie zo graag naar Bardonecchia?

Het is nu al 8 jaar dat hij naar Bardonecchia in Italië trekt. Hij voelt zich er super goed. Het is er heel erg rustig op zijn eigenste Little Ski Mountain en kleuters kunnen er weg van de drukte leren skiën. Mama en papa krijgen er eveneens prachtige pistes voorgeschoteld waardoor hij oprecht gelooft dat dit het perfecte skiparadijsje is voor gezinnen met jonge kinderen. Eens kinderen goed kunnen skiën, kunnen ze met veel organisaties mee en hebben ze minder nood aan het ontzorgende karakter van Little Ski Mountain.

Ballie's topteam

Ballie komt uiteraard niet alleen maar is vergezeld van zijn Little Ball Village topteam. Dit zijn de vaste gezichten die je in België ziet bij alle Little Ball Village activiteiten. Het zijn professionals die dagelijks voor de klas staan en met heel veel plezier samen met Ballie de bergen in trekken.

Little Ball Village korting

Alle kleuters (3 t.e.m. 6 jaar) die zijn ingeschreven voor het sporttraject 2023-2024 en/of Little Ball Camps 2023, krijgen €125 euro korting per kleuter.

Wat onze skiërs zeggen

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Xavier Delvael

Echt een aanrader!!! Kids zijn er na een maand nog dagelijks over bezig. Ideaal voor met kleinere kinderen. En je kan zelf ook veel skiën!

Katrijn Rombaut

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Magali Dees

Goed georganiseerd met fijne animatie door een topteam! Vakantie voor groot en klein. Thx.

Maikel Vanderstraeten

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Kathy Vanhaesebrouck