Comfortabel reizen

Bardonecchia ligt in Italië, net over de grens van Frankrijk. Dit skigebied is heel goed gelegen en vlot bereikbaar met de auto, TGV of vliegtuig. Op slechts 9 uur rijden van België is dit de droombestemming voor gezinnen met jonge kinderen. We voorzien zelf geen georganiseerd vervoer maar delen je graag de mogelijkheden.

auto

Auto

Op zondag heb je steeds een vrije autosnelweg die tot in Bardonecchia loopt. Enkel de laatste zes kilometer wacht je een stevige klim naar 2000 meter. Winterbanden zijn verplicht en sneeuwkettingen bij hebben is aangeraden.

Duurtijd: 9 uur rijden

TGV

TGV

De TGV rijdt tot in het dorp. Vertrekopties zijn Brussel en Rijsel met overstap in Parijs of Lyon. Voor de overstap in Parijs voorzie je best minimum twee uur overstaptijd met kinderen. De metro kan druk zijn maar is op zich haalbaar. Bekijk het traject op de website van NMBS internationaal.

Er is een betalende shuttlebus van het hotel die je naar boven brengt.

Duurtijd: 8u30 (6u30 TGV en 2u overstap)

Vliegtuig

Vliegtuig

Ryanair vliegt op zondag heen en terug vanuit Charleroi op Turijn. Bardonecchia ligt dan nog op 1u15 min rijden. Contacteer ons gerust als je een shuttleservice wil regelen. We hebben enkele contacten die we je graag delen.

Duurtijd: 2u45 (1u30 vlucht en 1u15 shuttle)

Wat onze skiërs zeggen

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Kathy Vanhaesebrouck

Goed georganiseerd met fijne animatie door een topteam! Vakantie voor groot en klein. Thx.

Maikel Vanderstraeten

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Magali Dees

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Delqueux

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Xavier Delvael
Google
5