Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Een miskend pareltje in de Italiaanse Alpen

skigebied Bardonnechia

Het skigebied

Net over de grens van Frankrijk en Italië vind je het skigebied Bardonecchia. Dit sneeuwzekere en redelijk grote gebied heeft skiërs en snowboarders aardig wat te bieden. Het is één van de authentiekste skigebieden en organiseerde in 1909 de eerste Italiaanse skikampioenschappen. Bardonecchia maakte in 2006 deel uit van de Olympische Winterspelen. In Melezet vonden de wedstrijden voor het snowboarden plaats.

Bardonecchia is een Italiaans dorp aan het einde van de Mauriennevallei. Het skigebied ligt in het Susatal (Val di Susa) (Italië, Piemont, Turijn). Er is meer dan 100 km piste om te skiën en te snowboarden. De wintersporters hebben de beschikking over in totaal 17 liften. Dit wintersportgebied ligt op een hoogte van 1.312 tot 2.800 m.

Geen drukte, geen verkeer. Het skigebied wordt gezien als een privéresort voor Turijn, waardoor je nooit de drukte ervaart. Botsingen op de piste zijn nagenoeg uitgesloten. In het Savoia Mountain Resort logeer je op de skipiste. Kinderen kunnen er ongeremd van de sneeuw genieten.

Het skigebied in cijfers

Skigebied in cijfers 1 NL
Skigebied in cijfers 2 NL

De kaart van de skipiste

Wat onze skiërs zeggen

Dank voor de topreis, en ook een pluim voor álle monitoren die dat echt SUPER-goed gedaan hebben met onze kindjes!

Bardonecchia

Het is fantastisch onze kids een hele dag lang te zien genieten. We vinden het concept fantastisch: perfect met kids, zeer verzorgd en bijzonder goed georganiseerde reis en zonder het gevoel te hebben dat je op groepsreis bent.

Bardonecchia

Voor onze kinderen de beste vakantie ooit. Monitors zijn goud waard en zijn een waardevolle aanvulling op de reis. Het oog voor de ouders wat rust en vrije tijd te geven is een plus. Wij komen volgend jaar zeker terug mee.

Valmeinier

Het totaalconcept - Ideale combinatie tussen "eigen skimogelijkheden", en ook veel leuke momenten met kindjes, en heel leuk avondconcept met heerlijk eten in restaurant vonden we het allerleukste!

Bardonecchia

We moesten dit al veel vroeger gedaan hebben. We hebben een super vakantie gehad. Kids hebben zich super geamuseerd, veel nieuwe vriendjes leren kennen en ze zijn zo enthousiast over hun ski vakantie. Jullie zijn een top team! Jullie hebben een top team om U tegen te zeggen een voor een! Voor ons de 1e keer maar jullie lieten zo een warm gevoel achter, dat het precies thuiskomen was.

Bardonecchia