Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Veelgestelde vragen

Wat zijn geldige redenen volgens onze annulatieverzekering?

De volgende gebeurtenissen komen in aanmerking als een geldige reden om je reis te annuleren of vroegtijdig terug te keren:

  • Gezondheidsredenen: ziekte, ongeval, overlijden, enz.;
  • Studies en werk, herexamen, ontslag, enz.;
  • Overheid en reisformaliteiten;
  • Gemist vertrek van vliegtuig, boot of trein;
  • Terugbetaling van niet-genoten vakantiedagen bij vroegtijdige stopzetting van je reis door ziekte, ongeval of repatriëring.

Voor meer info bekijk je best ook eens onze pagina rond verzekeringen.

Blijft uw vraag onbeantwoord? Neem dan contact op via +32 471 72 72 50

Of stuur ons een e-mail

Wat onze skiërs zeggen

We moesten dit al veel vroeger gedaan hebben. We hebben een super vakantie gehad. Kids hebben zich super geamuseerd, veel nieuwe vriendjes leren kennen en ze zijn zo enthousiast over hun ski vakantie. Jullie zijn een top team! Jullie hebben een top team om U tegen te zeggen een voor een! Voor ons de 1e keer maar jullie lieten zo een warm gevoel achter, dat het precies thuiskomen was.

Bardonecchia

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Bardonecchia

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Bardonecchia

Het is fantastisch onze kids een hele dag lang te zien genieten. We vinden het concept fantastisch: perfect met kids, zeer verzorgd en bijzonder goed georganiseerde reis en zonder het gevoel te hebben dat je op groepsreis bent.

Bardonecchia

Voor onze kinderen de beste vakantie ooit. Monitors zijn goud waard en zijn een waardevolle aanvulling op de reis. Het oog voor de ouders wat rust en vrije tijd te geven is een plus. Wij komen volgend jaar zeker terug mee.

Valmeinier