Ons aanbod 2024 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Veelgestelde vragen

Zijn er kinderkortingen?

Dankzij onze unieke samenwerking met Little Ball Village kunnen wij een korting toestaan van €125 aan alle leden van deze kleutersportorganisatie. Uw kleuter is lid wanneer hij/zij ingeschreven is voor de Little Ball Village lessenreeks van 2023-2024 en/of uw kleuter een kamp gevolgd heeft bij Little Ball Village of zal volgen in 2023. De controle gebeurd bij boeking, en bij betaling van de saldofactuur (60 dagen op voorhand).

Blijft uw vraag onbeantwoord? Neem dan contact op via +32 471 72 72 50

Of stuur ons een e-mail

Wat onze skiërs zeggen

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Delqueux

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Xavier Delvael

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Kathy Vanhaesebrouck

Echt een aanrader!!! Kids zijn er na een maand nog dagelijks over bezig. Ideaal voor met kleinere kinderen. En je kan zelf ook veel skiën!

Katrijn Rombaut

Super top !!!!! Heerlijk voor de kids en voor de ouders ! Zorgeloos op skivakantie !!!!

Anneleen Devos