Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Aanpak Bardonecchia

DSC 5886

Little Ski Mountain

Vanaf 6 maand

Little Ski Mountain is een skivakantie voor gezinnen met jonge kinderen. De eerste ski-ervaring van jouw kleuter is bepalend voor het verdere succes. Daarom gaan we voor een volledig belevingspakket voor kleuters, zowel op als naast de piste. Dat maakt onze aanpak uniek. De volledige planning staat in het teken van het bioritme en de leefwereld van jouw kleuter(s). Voor de allerjongsten (van 6 maand tot 3 jaar) en de oudste broer/zus (+6 jaar) hebben we eveneens aangepaste activiteiten voorzien.

Ontdek onze 6 bouwstenen voor een geslaagde skivakantie met jonge kinderen hieronder.

Wat onze skiërs zeggen

Voor onze kinderen de beste vakantie ooit. Monitors zijn goud waard en zijn een waardevolle aanvulling op de reis. Het oog voor de ouders wat rust en vrije tijd te geven is een plus. Wij komen volgend jaar zeker terug mee.

Valmeinier

Het is fantastisch onze kids een hele dag lang te zien genieten. We vinden het concept fantastisch: perfect met kids, zeer verzorgd en bijzonder goed georganiseerde reis en zonder het gevoel te hebben dat je op groepsreis bent.

Bardonecchia

Het Little Ski Mountain team was fantastisch! De kinderen waren onmiddellijk op hun gemak. Er werd gezorgd voor een goede sfeer bij zowel de kinderen als de ouders. Het skigebied was heel toegankelijk voor iedereen. Top ervaring!

Valmeinier

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Bardonecchia

Het totaalconcept - Ideale combinatie tussen "eigen skimogelijkheden", en ook veel leuke momenten met kindjes, en heel leuk avondconcept met heerlijk eten in restaurant vonden we het allerleukste!

Bardonecchia