Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Skiën met zicht op de indrukwekkende Mont Blanc

Les arcs 1600 view

Het skigebied

Les Arcs, onderdeel van het skigebied Paradiski, biedt meer dan 200 kilometer aan pistes, geschikt voor zowel beginners als gevorderde skiërs. Met een goede mix tussen open pistes en beboste afdalingen, en een moeilijkheidsgraad die varieert van blauw tot zwart, is plezier voor iedereen gegarandeerd. Les Arcs staat bekend om zijn zeer grote sneeuwzekerheid en prachtig uitzicht op de Mont Blanc. Het grootste deel van de pistes ligt boven de 2000 meter en heeft een eigen gletsjer, de Aiguille Rouge. Ontdek de natuurlijke schoonheid van dit skigebied in de Franse Alpen!

Het skigebied in cijfers

Skigebied in cijfers Les Arcs 1

Webcam

Via de webcams van Les Arcs, kan je alles op de voet volgen.

Wat onze skiërs zeggen

Het is fantastisch onze kids een hele dag lang te zien genieten. We vinden het concept fantastisch: perfect met kids, zeer verzorgd en bijzonder goed georganiseerde reis en zonder het gevoel te hebben dat je op groepsreis bent.

Bardonecchia

Voor onze kinderen de beste vakantie ooit. Monitors zijn goud waard en zijn een waardevolle aanvulling op de reis. Het oog voor de ouders wat rust en vrije tijd te geven is een plus. Wij komen volgend jaar zeker terug mee.

Valmeinier

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Bardonecchia

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Bardonecchia

Het Little Ski Mountain team was fantastisch! De kinderen waren onmiddellijk op hun gemak. Er werd gezorgd voor een goede sfeer bij zowel de kinderen als de ouders. Het skigebied was heel toegankelijk voor iedereen. Top ervaring!

Valmeinier