Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Aanpak Les Arcs

Ballie zwaait

Little Ski Mountain Les Arcs

Vanaf 3 jaar

Bij Little Ski Mountain richten we ons op het creëren van een plezierige skivakantie voor gezinnen met jonge kinderen. We begrijpen het belang van een positieve eerste ski-ervaring voor uw kleuter, en daarom bieden we een uitgebalanceerd programma dat zowel op als naast de piste activiteiten omvat. Deze aanpak is ontworpen om aan te sluiten bij de interesses en behoeften van jonge kinderen.

Ons programma in Les Arcs 1600 is speciaal ontwikkeld voor kleuters vanaf 3 jaar. Hier vindt u onze zorgvuldig geplande dagindeling die rekening houdt met het dagritme en de voorkeuren van uw kleuter(s), zodat zij op hun eigen tempo kunnen genieten en leren.

Let wel: wij bieden in Les Arcs 1600 geen opvang voor kinderen onder de 3 jaar.

Wat onze skiërs zeggen

Het is fantastisch onze kids een hele dag lang te zien genieten. We vinden het concept fantastisch: perfect met kids, zeer verzorgd en bijzonder goed georganiseerde reis en zonder het gevoel te hebben dat je op groepsreis bent.

Bardonecchia

Dank voor de topreis, en ook een pluim voor álle monitoren die dat echt SUPER-goed gedaan hebben met onze kindjes!

Bardonecchia

We moesten dit al veel vroeger gedaan hebben. We hebben een super vakantie gehad. Kids hebben zich super geamuseerd, veel nieuwe vriendjes leren kennen en ze zijn zo enthousiast over hun ski vakantie. Jullie zijn een top team! Jullie hebben een top team om U tegen te zeggen een voor een! Voor ons de 1e keer maar jullie lieten zo een warm gevoel achter, dat het precies thuiskomen was.

Bardonecchia

Voor onze kinderen de beste vakantie ooit. Monitors zijn goud waard en zijn een waardevolle aanvulling op de reis. Het oog voor de ouders wat rust en vrije tijd te geven is een plus. Wij komen volgend jaar zeker terug mee.

Valmeinier

Voor de derde keer op rij hebben we een fantastische ski-ervaring gehad met Little Ski Mountain, en we kijken al uit naar onze volgende vakantie met hen. Hun concept biedt alles wat ons jonge gezin zoekt in een sportieve en zorgeloze vakantie. Als ouders willen we dat alles gericht is op onze kinderen, maar vaak betekent dit dat we zelf weinig qualitytime hebben. Bij LSM is dit echter niet het geval. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van het hotel met heerlijk en gezond eten tot de uitstekende begeleiding en skilessen voor de kinderen. Het team van LSM is professioneel en heeft een pedagogische en sportieve achtergrond. Onze dochter groeit elke vakantie, zowel in haar vaardigheden op de piste als in haar zelfvertrouwen. Als ouders geeft het ons veel rust om te weten dat ons kind een geweldige tijd beleeft. Zo kunnen wij ook volop genieten van de prachtige pistes, het gezellige hotel en het echte vakantiegevoel.

Bardonecchia