Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Hoe ziet je dag er uit in Les Arcs?

Kopie van Zonder titel 7

7u00 - 8u30

Magisch wakker worden

Word wakker en trek de gordijnen open met zicht op de Tarentaisevallei. In de verte hoor je de skiliften zich stilaan op gang zetten voor een geweldige skidag.

Kopie van Zonder titel 8

7u30 - 9u00

Ontbijt

Vanaf 7u30 opent het ontbijtbuffet. Neem de tijd voor een uitgebreid ontspannend ontbijt met het ganse gezin.
We zijn klaar om de dag vol energie aan te vatten.

Kopie van Zonder titel 9

9u00 - 10u00

Tijd om je klaar te maken

We nemen de tijd om onszelf en de kinderen klaar te maken voor een dagje skiplezier (vanaf 3 jaar).


Skiles arend

10u00 - 12u00

Skiles

We ontmoeten elkaar voor het hotel bij de vlaggen van Little Ski Mountain. De allerkleinsten worden door onze begeleiders meegenomen naar de Piou-Piou Club. De ESF skileraars zijn gespecialiseerd in het op een speelse manier introduceren van skiën bij kinderen. Er is altijd 1 Little Ball Village lesgever aanwezig in de les om de nodige extra ondersteuning te bieden.

De kinderen van 6 jaar en ouder verzamelen bij de ESF Skimonitor voor hun skiles.

Lees meer
Terrasse du restaurant 2 1

12u00 - 14u00

Lunch met het gezin

De lessen zijn allemaal afgelopen bij het hotel op hetzelfde tijdstip. Dan is het tijd om samen met mama en/of papa te gaan lunchen. Het zonovergoten terras is een pareltje in het hart van Les Arcs 1600 met zicht op de pistes. Het is een ontmoetingsplaats voor locals, hotelgasten en skileraars. Een vrolijke mix in een vriendelijke, ontspannen sfeer. Geniet elke lunch van de à la carte kaart. Een energieke keuken voor jong en oud, met gerechten uit de bergen

Lees meer
Kopie van Zonder titel 11

16u00 - 18u00

Quality time met het gezin

Na een dag op de latten is het heerlijk om samen te komen en verhalen uit te wisselen. Geniet van een aperitief met de kinderen en/of vrienden. Het zonneterras biedt de perfecte setting voor een gezellig moment samen maar een leuke wandeling door het dorpje is alvast ook een leuke optie.

Kidslunch

18u00 - 18u30

Kidsdiner

Na een lange vermoeiende skidag is er het kidsdiner om 18u. Het is een buffet met enkele kinderklassiekers aangevuld met groentjes.

Lees meer
DSC01419

18u30 - 19u30

Bedtimestories

De pret stopt niet na het kinderdiner. We gaan nog een uurtje verder met onze bedtimestories. Het team neemt de kleuters mee voor een leuke avondactiviteit. Klaas Vaak of de verhalenprinses komen de dag in schoonheid afsluiten met een verhaal. Uiteraard zijn er ook activiteiten voor de oudere broer/zus. Mama/papa genieten van de avond met een aperitiefje onder elkaar of vrienden.

Lees meer
IMG 20190127 212131

19u30 - 20u00

Bedtijd

Stilaan is de tijd gekomen voor onze kinderen om bedje op te zoeken. We hangen ons Little Ski Mountain deurhangertje aan de deur. Zo weten we wie op welk wolkje ligt te slapen.

Kopie van Zonder titel 12

19u45- 22u00

Ouderdiner

Tijd voor de ouders om te genieten van het diner als koppel of samen met vrienden.

Lees meer
Slaapelf

20u00 - 22u00

Slaapelfjes

Terwijl de kinderen in bed liggen dwarrelen de slaapelfjes door de gang. Zo kan je als ouder genieten van een ontspannen avond. Ze informeren je wel als ze iets op de kamer horen.

Wat onze skiërs zeggen

Het totaalconcept - Ideale combinatie tussen "eigen skimogelijkheden", en ook veel leuke momenten met kindjes, en heel leuk avondconcept met heerlijk eten in restaurant vonden we het allerleukste!

Bardonecchia

We moesten dit al veel vroeger gedaan hebben. We hebben een super vakantie gehad. Kids hebben zich super geamuseerd, veel nieuwe vriendjes leren kennen en ze zijn zo enthousiast over hun ski vakantie. Jullie zijn een top team! Jullie hebben een top team om U tegen te zeggen een voor een! Voor ons de 1e keer maar jullie lieten zo een warm gevoel achter, dat het precies thuiskomen was.

Bardonecchia

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Bardonecchia

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Bardonecchia

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Bardonecchia