Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Kinderclubs Les Arcs

DSC01465

Kinderclubs Les Arcs

Powered by Little Ball Village

De kinderclubs staan onder leiding van Little Ball Village, de expert in kleutersport in Vlaanderen. Dankzij deze samenwerking kunnen we jouw kinderen een geweldige week garanderen! Meer te weten komen over de kleuterkampen of het sporttraject van Little Ball Village? Bekijk hier de website.

Vanwege praktische overwegingen is het niet mogelijk om in Valmeinier een babyclub (0-2 jaar) te bieden. De faciliteiten van het hotel zijn niet geschikt om dit op een kwalitatief hoogstaande manier te realiseren. Als u op zoek bent naar een optie met Babyclub, dan raden we ons aanbod in Bardonecchia van harte aan.

Little Ski Mountain skilessen

3 - 5 jaar

Skischool kleuters

Voormiddag

Onze kleuters skiën van 10 uur tot 12 uur op de kleuterpiste net voor het hotel. In onze blog delen we onze mening over de verschillende succesfactoren voor een geslaagde eerste ski-ervaring.

Fun activiteiten bij Little Ski Mountain

Ballieclub

Namiddag

In de namiddag doen we het vanaf 13u45 iets rustiger aan in onze speelclub voor kleuters. Van zodra het weer het toelaat trekken we naar buiten want in de sneeuw valt er altijd iets te beleven. We organiseren verschillende spelletjes en knutselactiviteiten, passend bij de leeftijd. We gaan sleeën, met de gondels naar beneden, sneeuwverven, sporten en nog veel meer.

De speelclub eindigt om 16u.

Dagindeling Visitekaartje 2

+6 jaar

Skiclub

Alle kinderen vanaf 6 jaar krijgen zowel in de voormiddag als in de namiddag skiles. Meer info kan je vinden bij skilessen. Enkel kleuters uit de 3de kleuterklas, die reeds 6 jaar geworden zijn, kunnen eventueel nog aansluiten in de namiddag bij de speelclub van de kleuters.

Wil je in de namiddag even rust inbouwen voor je kind of met het gezin gaan skiën? Je bepaalt als gezin zelf het tempo van de week.

Wat onze skiërs zeggen

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Bardonecchia

Dank voor de topreis, en ook een pluim voor álle monitoren die dat echt SUPER-goed gedaan hebben met onze kindjes!

Bardonecchia

Voor de derde keer op rij hebben we een fantastische ski-ervaring gehad met Little Ski Mountain, en we kijken al uit naar onze volgende vakantie met hen. Hun concept biedt alles wat ons jonge gezin zoekt in een sportieve en zorgeloze vakantie. Als ouders willen we dat alles gericht is op onze kinderen, maar vaak betekent dit dat we zelf weinig qualitytime hebben. Bij LSM is dit echter niet het geval. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van het hotel met heerlijk en gezond eten tot de uitstekende begeleiding en skilessen voor de kinderen. Het team van LSM is professioneel en heeft een pedagogische en sportieve achtergrond. Onze dochter groeit elke vakantie, zowel in haar vaardigheden op de piste als in haar zelfvertrouwen. Als ouders geeft het ons veel rust om te weten dat ons kind een geweldige tijd beleeft. Zo kunnen wij ook volop genieten van de prachtige pistes, het gezellige hotel en het echte vakantiegevoel.

Bardonecchia

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Bardonecchia

Het Little Ski Mountain team was fantastisch! De kinderen waren onmiddellijk op hun gemak. Er werd gezorgd voor een goede sfeer bij zowel de kinderen als de ouders. Het skigebied was heel toegankelijk voor iedereen. Top ervaring!

Valmeinier