Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Comfortabel reizen

La Cachette is gelegen in de Franse Alpen, in de schilderachtige Savoie-regio, bekend om zijn prachtige berglandschappen en uitstekende skimogelijkheden. Het hotel ligt op ongeveer 900 kilometer afstand van België (Gent), afhankelijk van de gekozen route. De reis per auto duurt gemiddeld ongeveer 9 tot 10 uur.

Adres: Les Arcs 1600, 272 allée Charlotte Perriand.

Contact: reservation@lacachette-lesarcs.com of +33 4 58 28 12 12

auto

AUTO

Neem de A43-snelweg vanuit Chambéry of Lyon richting Turijn en volg de A430. Vervolg de weg richting Bourg-Saint-Maurice. Daarna volg je de borden nog 33 km richting Arc 1600. Winterbanden en sneeuwkettingen zijn verplicht. Bij sneeuwval bestaat de kans dat je deze nodig hebt.

TGV Les Arcs

TREIN

Het dichtstbijzijnde treinstation is dat van Bourg Saint Maurice. De TGV komt hier aan na een rit van ongeveer 7u30 vanuit Brussel. Vervolgens brengt de funiculaire u naar de pistes van Arc 1600 in minder dan 7 minuten. De heen- en terugrit met de funiculaire naar Les Arcs zijn gratis op vertoon van het treinticket.

Vliegtuig

Vliegtuig

De dichtstbijzijnde luchthavens is Chambéry. Op de luchthaven Chambéry Savoie Mont Blanc in Chambéry kan u een taxi nemen naar Les Arcs. De reistijd bedraagt ongeveer 1u59.

Wat onze skiërs zeggen

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Bardonecchia

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Bardonecchia

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Bardonecchia

Dank voor de topreis, en ook een pluim voor álle monitoren die dat echt SUPER-goed gedaan hebben met onze kindjes!

Bardonecchia

Voor onze kinderen de beste vakantie ooit. Monitors zijn goud waard en zijn een waardevolle aanvulling op de reis. Het oog voor de ouders wat rust en vrije tijd te geven is een plus. Wij komen volgend jaar zeker terug mee.

Valmeinier