Aanpak Valmeinier

Ballie zwaait

Little Ski Mountain Valmeinier

Vanaf 3 jaar

Bij Little Ski Mountain richten we ons op het creëren van een plezierige skivakantie voor gezinnen met jonge kinderen. We begrijpen het belang van een positieve eerste ski-ervaring voor uw kleuter, en daarom bieden we een uitgebalanceerd programma dat zowel op als naast de piste activiteiten omvat. Deze aanpak is ontworpen om aan te sluiten bij de interesses en behoeften van jonge kinderen.

Ons programma in Valmeinier 1800 is speciaal ontwikkeld voor kleuters vanaf 3 jaar. Hier vindt u onze zorgvuldig geplande dagindeling die rekening houdt met het dagritme en de voorkeuren van uw kleuter(s), zodat zij op hun eigen tempo kunnen genieten en leren.

Wat onze skiërs zeggen

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Xavier Delvael | Bardonecchia

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Magali Dees | Bardonecchia

Super top !!!!! Heerlijk voor de kids en voor de ouders ! Zorgeloos op skivakantie !!!!

Anneleen Devos | Bardonecchia

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Delqueux | Bardonecchia

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Kathy Vanhaesebrouck | Bardonecchia