Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Kindvriendelijk hotel in het hart van skistation Valmeinier 1800

Les Carettes

Hotel Les Carrettes ***

Les Carrettes ***

Ideaal gelegen hotel direct aan de skipiste

Hotel Les Carrettes ligt pal in het hart van skidorp Valmeinier 1800 met een directe toegang tot 160 km skipistes van Valmeinier - Valloire.

We bieden er de Little Ski Mountain services aan voor gezinnen met kinderen vanaf 3 jaar. Les Carrettes is een kleinschalig, gezellig en kindvriendelijk hotel waar we jouw kinderen een fantastische tijd zullen laten beleven. Jij zal als ouder zeker en vast kunnen meegenieten van een apero op het zonneterras van het hotel met zicht op de Maurienne Vallei.

  • Adres: 275 Rue des Casses, 73450 Valmeinier
  • Contactnummer: +33 4 79 59 25 45

Wat onze skiërs zeggen

We moesten dit al veel vroeger gedaan hebben. We hebben een super vakantie gehad. Kids hebben zich super geamuseerd, veel nieuwe vriendjes leren kennen en ze zijn zo enthousiast over hun ski vakantie. Jullie zijn een top team! Jullie hebben een top team om U tegen te zeggen een voor een! Voor ons de 1e keer maar jullie lieten zo een warm gevoel achter, dat het precies thuiskomen was.

Bardonecchia

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Bardonecchia

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Bardonecchia

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Bardonecchia

Het is fantastisch onze kids een hele dag lang te zien genieten. We vinden het concept fantastisch: perfect met kids, zeer verzorgd en bijzonder goed georganiseerde reis en zonder het gevoel te hebben dat je op groepsreis bent.

Bardonecchia