Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

4-sterrenresort met 5-sterrenservice

330373566

Hotel Savoia Mountain Resort****

SAVOIA MOUNTAIN RESORT

Kindvriendelijk hotel direct aan de skipiste

Het Savoia Mountain Resort ligt op 1993 meter hoogte, direct aan de skipistes van Bardonecchia waar de Jafferau-kabelbaan aankomt. Je kunt tot aan de deur van het hotel skiën en je vindt er ook een skischool en skiverhuur. De meeste kamers van het Savoia Mountain Resort bieden een adembenemend uitzicht over de vallei. De andere kamers kijken uit over het bos. Het hotel heeft 3 restaurants, een wellnesscentrum met een binnenzwembad, een bubbelbad en een sauna.

Wat onze skiërs zeggen

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Bardonecchia

Dank voor de topreis, en ook een pluim voor álle monitoren die dat echt SUPER-goed gedaan hebben met onze kindjes!

Bardonecchia

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Bardonecchia

Voor onze kinderen de beste vakantie ooit. Monitors zijn goud waard en zijn een waardevolle aanvulling op de reis. Het oog voor de ouders wat rust en vrije tijd te geven is een plus. Wij komen volgend jaar zeker terug mee.

Valmeinier

Het is fantastisch onze kids een hele dag lang te zien genieten. We vinden het concept fantastisch: perfect met kids, zeer verzorgd en bijzonder goed georganiseerde reis en zonder het gevoel te hebben dat je op groepsreis bent.

Bardonecchia