Ons aanbod 2024 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Little Ski Mountain

DSC 5886

Little Ski Mountain

Kleuters Koning(in)

Little Ski Mountain is een skivakantie voor gezinnen met jonge kinderen. De eerste ski-ervaring van jouw kleuter is bepalend voor het verdere succes. Daarom gaan we voor een volledig belevingspakket voor kleuters, zowel op als naast de piste. Dat maakt onze aanpak uniek. De volledige planning staat in het teken van het bioritme en de leefwereld van jouw kleuter(s). Voor de allerjongsten (van 6 maand tot 3 jaar) en de oudste broer/zus (+6 jaar) hebben we eveneens aangepaste activiteiten voorzien.

Ontdek onze 6 bouwstenen voor een geslaagde skivakantie met jonge kinderen hieronder.

Wat onze skiërs zeggen

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Kathy Vanhaesebrouck

Super top !!!!! Heerlijk voor de kids en voor de ouders ! Zorgeloos op skivakantie !!!!

Anneleen Devos

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Magali Dees

Goed georganiseerd met fijne animatie door een topteam! Vakantie voor groot en klein. Thx.

Maikel Vanderstraeten

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Delqueux