Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Gerenoveerd 4**** hotel in Les Arcs

416615617

Hotel La Cachette****

La Cachette Friendly hotel ***

Hotel direct aan de piste van een sneeuwzeker gebied

Hotel La Cachette ligt aan de skilift Cachette. In geen tijd sta je op een adembenemende hoogte van 3226m. Je hebt directe toegang tot 200 km skipistes van het mooie Les Arcs.

We bieden er de Little Ski Mountain services aan voor gezinnen met kinderen vanaf 3 jaar want de skiclub voor de kleuters ligt er eveneens naast het hotel. La Cachette is prachtig gerenoveerd met een combinatie van warme bergelementen en hip meubilair. Het uitgebreid zonneterras zal je zeker en vast kunnen bekoren.

Adres: Les Arcs 1600, 272 allée Charlotte Perriand.


Wat onze skiërs zeggen

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Bardonecchia

Voor de derde keer op rij hebben we een fantastische ski-ervaring gehad met Little Ski Mountain, en we kijken al uit naar onze volgende vakantie met hen. Hun concept biedt alles wat ons jonge gezin zoekt in een sportieve en zorgeloze vakantie. Als ouders willen we dat alles gericht is op onze kinderen, maar vaak betekent dit dat we zelf weinig qualitytime hebben. Bij LSM is dit echter niet het geval. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van het hotel met heerlijk en gezond eten tot de uitstekende begeleiding en skilessen voor de kinderen. Het team van LSM is professioneel en heeft een pedagogische en sportieve achtergrond. Onze dochter groeit elke vakantie, zowel in haar vaardigheden op de piste als in haar zelfvertrouwen. Als ouders geeft het ons veel rust om te weten dat ons kind een geweldige tijd beleeft. Zo kunnen wij ook volop genieten van de prachtige pistes, het gezellige hotel en het echte vakantiegevoel.

Bardonecchia

Het Little Ski Mountain team was fantastisch! De kinderen waren onmiddellijk op hun gemak. Er werd gezorgd voor een goede sfeer bij zowel de kinderen als de ouders. Het skigebied was heel toegankelijk voor iedereen. Top ervaring!

Valmeinier

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Bardonecchia

Voor onze kinderen de beste vakantie ooit. Monitors zijn goud waard en zijn een waardevolle aanvulling op de reis. Het oog voor de ouders wat rust en vrije tijd te geven is een plus. Wij komen volgend jaar zeker terug mee.

Valmeinier