Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Hoe ziet je dag er uit in Valmeinier?

Kopie van Zonder titel 7

7u00 - 8u30

Magisch wakker worden

Word wakker en trek de gordijnen open met zicht op de Maurienne Vallei. In de verte hoor je de skiliften zich stilaan op gang zetten voor een geweldige skidag.

Kopie van Zonder titel 8

7u30 - 9u00

Ontbijt

Vanaf 7u30 opent het ontbijtbuffet. Neem de tijd voor een uitgebreid ontspannend ontbijt met het ganse gezin.
We zijn klaar om de dag vol energie aan te vatten.

Kopie van Zonder titel 9

9u00 - 10u00

Tijd om je klaar te maken

We nemen de tijd om onszelf en de kinderen klaar te maken voor een dagje skiplezier (vanaf 3 jaar).


Skiles arend

10u00 - 12u00

Skiles

We ontmoeten elkaar voor het hotel bij de vlaggen van Little Ski Mountain. De allerkleinsten worden door onze begeleiders meegenomen naar de Piou-Piou Club. De ESF skileraars zijn gespecialiseerd in het op een speelse manier introduceren van skiën bij kinderen. Er is altijd 1 Little Ball Village lesgever aanwezig in de les om de nodige extra ondersteuning te bieden.

De kinderen van 6 jaar en ouder verzamelen bij de ESF Skimonitor voor hun skiles.

Lees meer
Kopie van Zonder titel 10

12u00 - 14u00

Lunch met het gezin

De lessen zijn allemaal afgelopen bij het hotel op hetzelfde tijdstip. Dan is het tijd om samen met mama en/of papa te gaan lunchen. In Valmeinier 1800 zijn er tal van lunchmogelijkheden. Neem gerust een kijkje op deze website om alvast wat ideeën op te doen. Ook het restaurant van het hotel, L'alpin, is geopend tijdens de lunch en biedt een à-la-cartemenu. U bent natuurlijk vrij om zelf een keuze te maken.

Lees meer
Kopie van Zonder titel 11

16u00 - 18u00

Quality time met het gezin

Na een dag op de latten is het heerlijk om samen te komen en verhalen uit te wisselen. Geniet van een aperitief met de kinderen en/of vrienden. Het zonneterras biedt de perfecte setting voor een gezellig moment samen maar een leuke wandeling door het dorpje is alvast ook een leuke optie.

Kidslunch

18u00 - 18u30

Kidsdiner

Na een lange vermoeiende skidag is er het kidsdiner om 18u. Het is een buffet met enkele kinderklassiekers aangevuld met groentjes.

Lees meer
DSC01419

18u30 - 19u30

Bedtimestories

De pret stopt niet na het kinderdiner. We gaan nog een uurtje verder met onze bedtimestories. Het team neemt de kleuters mee voor een leuke avondactiviteit. Klaas Vaak of de verhalenprinses komen de dag in schoonheid afsluiten met een verhaal. Uiteraard zijn er ook activiteiten voor de oudere broer/zus. Mama/papa genieten van de avond met een aperitiefje onder elkaar of vrienden.

Lees meer
IMG 20190127 212131

19u30 - 20u00

Bedtijd

Stilaan is de tijd gekomen voor onze kinderen om bedje op te zoeken. We hangen ons Little Ski Mountain deurhangertje aan de deur. Zo weten we wie op welk wolkje ligt te slapen.

Kopie van Zonder titel 12

19u45- 22u00

Ouderdiner

Tijd voor de ouders om te genieten van het diner als koppel of samen met vrienden.

Lees meer
Slaapelf

20u00 - 22u00

Slaapelfjes

Terwijl de kinderen in bed liggen dwarrelen de slaapelfjes door de gang. Zo kan je als ouder genieten van een ontspannen avond. Ze informeren je wel als ze iets op de kamer horen.

Wat onze skiërs zeggen

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Bardonecchia

Voor de derde keer op rij hebben we een fantastische ski-ervaring gehad met Little Ski Mountain, en we kijken al uit naar onze volgende vakantie met hen. Hun concept biedt alles wat ons jonge gezin zoekt in een sportieve en zorgeloze vakantie. Als ouders willen we dat alles gericht is op onze kinderen, maar vaak betekent dit dat we zelf weinig qualitytime hebben. Bij LSM is dit echter niet het geval. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van het hotel met heerlijk en gezond eten tot de uitstekende begeleiding en skilessen voor de kinderen. Het team van LSM is professioneel en heeft een pedagogische en sportieve achtergrond. Onze dochter groeit elke vakantie, zowel in haar vaardigheden op de piste als in haar zelfvertrouwen. Als ouders geeft het ons veel rust om te weten dat ons kind een geweldige tijd beleeft. Zo kunnen wij ook volop genieten van de prachtige pistes, het gezellige hotel en het echte vakantiegevoel.

Bardonecchia

We moesten dit al veel vroeger gedaan hebben. We hebben een super vakantie gehad. Kids hebben zich super geamuseerd, veel nieuwe vriendjes leren kennen en ze zijn zo enthousiast over hun ski vakantie. Jullie zijn een top team! Jullie hebben een top team om U tegen te zeggen een voor een! Voor ons de 1e keer maar jullie lieten zo een warm gevoel achter, dat het precies thuiskomen was.

Bardonecchia

Het totaalconcept - Ideale combinatie tussen "eigen skimogelijkheden", en ook veel leuke momenten met kindjes, en heel leuk avondconcept met heerlijk eten in restaurant vonden we het allerleukste!

Bardonecchia

Het Little Ski Mountain team was fantastisch! De kinderen waren onmiddellijk op hun gemak. Er werd gezorgd voor een goede sfeer bij zowel de kinderen als de ouders. Het skigebied was heel toegankelijk voor iedereen. Top ervaring!

Valmeinier