Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Comfortabel reizen

Les Carrettes is gelegen in de Franse Alpen, in de schilderachtige Savoie-regio, bekend om zijn prachtige berglandschappen en uitstekende skimogelijkheden. Het hotel ligt op ongeveer 900 kilometer afstand van België (Gent), afhankelijk van de gekozen route. De reis per auto duurt gemiddeld ongeveer 9 tot 10 uur.

Adres: Les Islettes, 73450 Valmeinier, France

Contact: valmeinier@les-carrettes.com of +33 4 79 59 25 45

auto

AUTO

Neem de A43-snelweg vanuit Chambéry of Lyon richting Turijn, afslag nr. 29 Saint Michel de Maurienne, en volg daarna de borden naar Valmeinier/Valloire en vervolgens naar Valmeinier 1500 en 1800.

In de nabijheid van het resort, volgt u gewoon de borden naar "Hotel des Carrettes". Bij uw aankomst zullen wij u de dichtstbijzijnde gratis openbare parkeergelegenheid aangeven. Het hotel heeft geen ondergrondse parking.

Gratis pendeldiensten rijden de hele dag door Valmeinier 1800 en naar Valmeinier 1500.

TGV

TREIN

Het dichtstbijzijnde treinstation is Saint Michel Valloire. U kunt vervolgens een shuttlebus reserveren via Altibus naar Valmeinier 1800 op www.altibus.com of telefonisch via 820 320 368 (0.118 € incl. btw/min).
Reken op een reistijd van ongeveer 1 uur.

Vliegtuig

Vliegtuig

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Lyon en Genève. Op de luchthaven Saint Exupéry in Lyon is er een treinstation waar u de trein kunt nemen naar het treinstation van Saint Michel Valloire. Vanaf dit station volgt u de aanwijzingen zoals hierboven beschreven in het gedeelte "Per trein".

Als u voor Genève kiest, zijn er shuttles beschikbaar om naar Saint Michel de Maurienne te reizen, en vervolgens naar Valmeinier (www.geneva-shuttle.com), of u kunt gebruikmaken van taxidiensten.


Wat onze skiërs zeggen

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Bardonecchia

Voor de derde keer op rij hebben we een fantastische ski-ervaring gehad met Little Ski Mountain, en we kijken al uit naar onze volgende vakantie met hen. Hun concept biedt alles wat ons jonge gezin zoekt in een sportieve en zorgeloze vakantie. Als ouders willen we dat alles gericht is op onze kinderen, maar vaak betekent dit dat we zelf weinig qualitytime hebben. Bij LSM is dit echter niet het geval. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van het hotel met heerlijk en gezond eten tot de uitstekende begeleiding en skilessen voor de kinderen. Het team van LSM is professioneel en heeft een pedagogische en sportieve achtergrond. Onze dochter groeit elke vakantie, zowel in haar vaardigheden op de piste als in haar zelfvertrouwen. Als ouders geeft het ons veel rust om te weten dat ons kind een geweldige tijd beleeft. Zo kunnen wij ook volop genieten van de prachtige pistes, het gezellige hotel en het echte vakantiegevoel.

Bardonecchia

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Bardonecchia

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Bardonecchia

We moesten dit al veel vroeger gedaan hebben. We hebben een super vakantie gehad. Kids hebben zich super geamuseerd, veel nieuwe vriendjes leren kennen en ze zijn zo enthousiast over hun ski vakantie. Jullie zijn een top team! Jullie hebben een top team om U tegen te zeggen een voor een! Voor ons de 1e keer maar jullie lieten zo een warm gevoel achter, dat het precies thuiskomen was.

Bardonecchia