Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Little Ball Village

30051714 2032985980358085 2315393291508133204 o

Samenwerking Little Ball Village

Expert in kleutersport

Little Ball Village brengt wekelijks meer dan 3100 kleuters aan het sporten en organiseert daarnaast ook nog eens kleutersportkampen met jaarlijks meer dan 15500 deelnemers. Ze zijn dus bij uitstek een specialist in bewegen met kleuters. Little Ball Village heeft de ambitie om elke kleuter in beweging te krijgen en zo het FUNdament te leggen voor een levenslang sporten. Little Ski Mountain past volledig in dit plaatje.

In deze unieke samenwerking is Little Ball Village verantwoordelijk voor het uitwerken van de activiteiten. Ze begeleiden de skilessen en verzorgen de kinderclubs. De grote ster in dit verhaal is uiteraard Ballie de eend. Ballie is de mascotte van Little Ball Village. Ballie is gek op sporten. Hij is de beste vriend van alle kleine sportertjes!

Ballie's topteam

Ballie komt uiteraard niet alleen maar is vergezeld van zijn Little Ball Village topteam. Dit zijn de vaste gezichten die je in België ziet bij alle Little Ball Village activiteiten. Het zijn professionals die dagelijks voor de klas staan en met heel veel plezier samen met Ballie de bergen in trekken.

Little Ball Village korting

Alle kleuters (3 t.e.m. 6 jaar) die zijn ingeschreven voor het sporttraject 2023-2024 en/of Little Ball Camps 2024, krijgen € 125 euro korting per kleuter.

Wat onze skiërs zeggen

We moesten dit al veel vroeger gedaan hebben. We hebben een super vakantie gehad. Kids hebben zich super geamuseerd, veel nieuwe vriendjes leren kennen en ze zijn zo enthousiast over hun ski vakantie. Jullie zijn een top team! Jullie hebben een top team om U tegen te zeggen een voor een! Voor ons de 1e keer maar jullie lieten zo een warm gevoel achter, dat het precies thuiskomen was.

Bardonecchia

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Bardonecchia

Dank voor de topreis, en ook een pluim voor álle monitoren die dat echt SUPER-goed gedaan hebben met onze kindjes!

Bardonecchia

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Bardonecchia

Het totaalconcept - Ideale combinatie tussen "eigen skimogelijkheden", en ook veel leuke momenten met kindjes, en heel leuk avondconcept met heerlijk eten in restaurant vonden we het allerleukste!

Bardonecchia