Ons aanbod 2025 staat online!
Ik heb dit bericht gelezen

Skilessen ESF

IMG 0110

Skilessen Valmeinier 1800

Alle skilessen zijn i.s.m. ESF Valmeinier. Voor de kleuters combineren we de expertise van de Franse skischool, met het zorgzame karakter van ons Little Ski Mountain team. Zo garanderen we voor de kinderen een prettige (eerste) ski ervaring.

skiclub Little Ski Mountain

3-5 jaar

Skiles in de voormiddag

De skiles gaat door tussen 10u-12u. De Piou Piou Club ligt op wandelafstand van het hotel. De lessen worden voorzien door ESF maar er is altijd een Little Ski Mountain lesgever in de buurt. Spelenderwijs maken de kleuters kennis met de sneeuw, het materiaal en de basistechnieken zoals ploegstop en ploegbocht.
Deze groep bestaat uitsluitend uit kleuters.

In de namiddag is er de speelclub
0064 0263 Case Conflict

+ 6 jaar

Skiles in voor- en namiddag

Vanaf 6 jaar is in de voor- en namiddag skiles. De lessen gaan door tussen 10u-12u en 14u-16u onder begeleiding van de Franse ESF skileraar. Het gaat om groepen van kinderen die zich minimum in het 1ste leerjaar bevinden.


Esf20 01 ls 04 0619

Skiles volwassenen

Skiles voor volwassenen is een optie die bijgeboekt kan worden. De les is mogelijk vanaf minstens 6 deelnemers per niveau.

Little Ski Mountain skilessen (2)

Skiniveau

Kids

 • NIVEAU 1 - Nog nooit op ski's gestaan. (K01)
 • NIVEAU 2 - Kan glijden op de kinderpiste (groene piste). (K02)
 • NIVEAU 3 - Kan ploegstop op de kinderpiste (groene piste). (K03)
 • NIVEAU 4 - Kan ploegbocht op blauwe piste. (K04)
 • NIVEAU 5 - Daalt makkelijk af van een rode piste. (K05)

Er is een continue evaluatie van het niveau gedurende de skiweek om homogene groepen te behouden.

Volwassene (voor optie skiles)

SKI

 • NIVEAU 0 - Nog nooit op ski’s gestaan. (V00)
 • NIVEAU 1 - Eén week les in de bergen / blauwe piste. (V01)
 • NIVEAU 2 - Twee weken les in de bergen / zeer vlot blauw. (V02)
 • NIVEAU 3 - Drie weken les in de bergen / rode piste. (V03)
 • NIVEAU 4 - Beheerst parallel op rode piste. (V04)
 • NIVEAU 5 - Beheerst parallel op zwarte piste. (V05)

SNOWBOARD

 • NIVEAU 0 - Eerste maal op bord. (S00)
 • NIVEAU 1 - Eén tot twee weken snowboardervaring. (S01)
 • NIVEAU 2 - Meerdere weken snowboardervaring. (S02)

Wat onze skiërs zeggen

Voor de derde keer op rij hebben we een fantastische ski-ervaring gehad met Little Ski Mountain, en we kijken al uit naar onze volgende vakantie met hen. Hun concept biedt alles wat ons jonge gezin zoekt in een sportieve en zorgeloze vakantie. Als ouders willen we dat alles gericht is op onze kinderen, maar vaak betekent dit dat we zelf weinig qualitytime hebben. Bij LSM is dit echter niet het geval. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van het hotel met heerlijk en gezond eten tot de uitstekende begeleiding en skilessen voor de kinderen. Het team van LSM is professioneel en heeft een pedagogische en sportieve achtergrond. Onze dochter groeit elke vakantie, zowel in haar vaardigheden op de piste als in haar zelfvertrouwen. Als ouders geeft het ons veel rust om te weten dat ons kind een geweldige tijd beleeft. Zo kunnen wij ook volop genieten van de prachtige pistes, het gezellige hotel en het echte vakantiegevoel.

Bardonecchia

Het totaalconcept - Ideale combinatie tussen "eigen skimogelijkheden", en ook veel leuke momenten met kindjes, en heel leuk avondconcept met heerlijk eten in restaurant vonden we het allerleukste!

Bardonecchia

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Bardonecchia

Voor onze kinderen de beste vakantie ooit. Monitors zijn goud waard en zijn een waardevolle aanvulling op de reis. Het oog voor de ouders wat rust en vrije tijd te geven is een plus. Wij komen volgend jaar zeker terug mee.

Valmeinier

Het Little Ski Mountain team was fantastisch! De kinderen waren onmiddellijk op hun gemak. Er werd gezorgd voor een goede sfeer bij zowel de kinderen als de ouders. Het skigebied was heel toegankelijk voor iedereen. Top ervaring!

Valmeinier