Hoe ziet je dag er uit?

View vanuit de kamer Little Ski Mountain.

7u00 - 8u30

Magisch wakker worden

Word wakker en trek de gordijnen open. Geniet van de zon die als lava neerdaalt en iedereen zachtjes wakker maakt.
In de verte hoor je de skiliften zich stilaan op gang zetten voor een geweldige skidag.

Ontbijt

7u30 - 9u30

Ontbijt

Vanaf 7u30 opent het ontbijtbuffet in 'La Volpe'. Neem de tijd voor een uitgebreid ontspannend ontbijtbuffet met het ganse gezin.
We zijn klaar om de dag vol energie aan te vatten.

Klaar maken

9u30 - 10u00

Tijd om je klaar te maken

We nemen de tijd om onszelf en de kinderen klaar te maken voor een dagje Babyclub (0-2 jaar) of skiplezier (vanaf 3 jaar).


Skiles arend

9u30 - 11u30

Skiles

Je kleuter volgt les op de kinderpiste met tapijtlift net onder het hotel. Hierdoor zijn ze steeds beschermd tegen de wind. De oudere kinderen starten hun skiles op hetzelfde moment en trekken onmiddellijk op tot 2650 meter om aan hun skiavontuur te beginnen.

Lees meer
Genieten zonder zorgen bij Little Ski Mountain.

11u30 - 14u00

Lunch met het gezin

Alle lessen eindigen op hetzelfde moment aan het hotel. Tijd om samen met mama en/of papa te lunchen. Er is het pastabuffet in het hotel, La Telecabina naast het hotel of La Capanina op de piste. Keuze genoeg. De zon op het terras krijg je er gratis bij.

Lees meer
Zwembad Bardonnecchia

16u00 - 18u00

Quality time met het gezin

Na het skiën is het tijd om verhalen te delen met elkaar en gezellig samen te zijn. Ga gerust een duikje nemen in het zwembad, duik in de outdoor jacuzzi of neem een aperitiefje samen met de kinderen en/of vrienden. Het zonneterras is een aanrader voor een onderonsje. Geniet zeker ook van het magisch schouwspel als de zon op het einde van de dag achter de bergen verdwijnt.

Kidslunch

18u00 - 18u30

Kidsdiner

Na een lange vermoeiende skidag is er het kidsdiner om 18u. Het is een buffet met enkele kinderklassiekers aangevuld met groentjes.

Lees meer
DSC01419

18u30 - 19u30

Bedtimestories

De pret stopt niet na het kinderdiner. We gaan nog een uurtje verder met onze bedtimestories. Het team neemt de kleuters mee voor een leuke avondactiviteit. Klaas Vaak of de verhalenprinses komen de dag in schoonheid afsluiten met een verhaal. Uiteraard zijn er ook activiteiten voor de oudere broer/zus. Mama/papa genieten van de avond met een aperitiefje onder elkaar of vrienden.

Lees meer
IMG 20190127 212131

19u30 - 20u00

Bedtijd

Stilaan is de tijd gekomen voor onze kinderen om bedje op te zoeken. We hangen ons Little Ski Mountain deurhangertje aan de deur. Zo weten we wie op welk wolkje ligt te slapen.

Diner

19u45- 22u00

Ouderdiner

Tijd voor de ouders om te genieten van het uitgebreide diner, alleen als koppel of samen met vrienden.

Lees meer
Slaapelf

20u00 - 22u00

Slaapelfjes

Terwijl de kinderen in bed liggen dwarrelen de slaapelfjes door de gang. Zo kan je als ouder genieten van een ontspannen avond. Ze informeren je wel als ze iets op de kamer horen.

Lees meer

Wat onze skiërs zeggen

Super top !!!!! Heerlijk voor de kids en voor de ouders ! Zorgeloos op skivakantie !!!!

Anneleen Devos | Bardonecchia

Bedankt voor de duidelijke en goede communicatie. Wij zijn zooo blij dat we mee zijn gegaan, het was een topvakantie door de geweldige organisatie en ongelooflijke begeleiding. Het is voor ons eigenlijk de eerste keer dat we ons op vakantie voelden sinds de geboorte van onze zoon (23 maanden).

Kathy Vanhaesebrouck | Bardonecchia

Als je dochter de eerste avond dat ze terug thuis in haar eigen bedje ligt zegt : “ mama, ik mis de juffen en het hotelletje” dan weet je dat het goed was.

Meer dan goed eigenlijk…

De combinatie van een mooi, verzorgd hotel op een fantastische ligging + lekker eten + een topteam van Balliejuffen + zotte activiteiten voor zowel de kinderen als ouders + een skigebied waar je praktisch alleen van de pistes skiet en dus bijgevolg ook niet moet aanschuiven aan de liften zorgt ervoor dat je hier zeker wilt terugkomen!

Magali Dees | Bardonecchia

“Het hotel was echt fantastisch, een gezellige lobby met open haard, een ruim aanbod aan overheerlijke maaltijden. De service die ze bieden is echt wel voortreffelijk. Nette kamers en goede dagelijkse poetsbeurt. Het zwembad is hier zeker ook een meerwaarde, verwarmd bad met vloerverwarming en lekker grote zachte handdoeken.”

Delqueux | Bardonecchia

Top organisatie en extreem leuk voor kleuters! (En ouders 🙂)

Xavier Delvael | Bardonecchia